Ventilationsmontage på hele Sjælland

Ventilation, køl og varmepumper

Ventilationsmontage

Klima Vent ApS tilbyder at montere alt inden for ventilationsanlæg, køleanlæg og varmepumper. Vi har over 30 års erfaring inden for ventilationsmontage, køling og luftbehandling, og vi har stået for mange montageprojekter gennem årene på hele Sjælland – både de små og de helt store projekter.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger, så det passer til netop din situation og dit behov – og bliver en god investering for dig både i dag og i fremtiden.

Vi klarer alle slags montageopgaver effektivt og professionelt, så tøv ikke med at kontakte os hos Klima Vent ApS, hvis vi skal hjælpe dig med dit næste montageprojekt. 

Du er mere end velkommen til at ringe på (+45) 55 56 43 42 eller skriver til os på klimavent@klimavent.dk 

Spar penge!

Vores løsninger er en god investering, som i det lange løb giver nogle økonomiske fordele. Har du spørgsmål til, hvordan at vores løsninger kan hjælpe dig, så er du mere end velkommen til at kontakt os

En investering i livskvalitet

Vi leverer de bedste anlæg ud fra dit behov med vægt på anlæggets energiforbrug og driftsøkonomi. Ønsker du yderlig viden omkring anlæggets energiforbrug og driftsøkonomi - Står vi klar til en uforpligtende snak.

Professionel montage

Vi sørger altid for, at montagen bliver gennemført efter certificerede og ensartede retningslinjer.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Klima Vent ApS, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar til at hjælpe dig - fra projektering til det færdige anlæg!

Kontakt os
Kontakt os