Ventilationsservice

Vi tilbyder ventilationsservice samt service til køl og varmepumper

Ventilationsservice på alle fabrikater

Der er penge at spare ved investering i livskvalitet, og Klima Vent ApS tilbyder ventilationsservice på alle fabrikater.

Ved at have en servicekontrakt med os er I sikret et velfungerende ventilationsanlæg. Service foretages efter behov – hvert halve år eller mindst én gang om året.

Forlæng levetiden med ventilationsservice

Et anlæg med snavsede filter, løbehjul eller varmeflade vil have et større kw. forbrug end nødvendigt, og et dårligt vedligeholdt anlæg kan give grobund for skimmelsvamp både i aggregat og kanalerne – og med et dårligt indeklima til følge. Det er derfor vigtigt, at man husker at få et servicetjek på sine anlæg, både fra et økonomisk og et helbredsmæssigt syn.

Vi tilbyder serviceeftersyn på køleanlæg, ventilationsanlæg og varmepumper. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser. 

Spar penge med effektiv ventilationsservice!

Vores løsninger er en god investering, som i det lange løb giver nogle økonomiske fordele.

En investering i livskvalitet

Vi leverer de bedste anlæg ud fra dit behov med vægt på anlæggets energiforbrug og driftsøkonomi.

Servicekontrakt

Vi sørger altid for, at serviceeftersynene bliver gennemført efter certificerede og ensartede retningslinjer.

Ventilationsservice på Sjælland, Møn, Lolland & Falster

Klima Vent ApS er dit foretrukne firma til montage og ventilationsservice på Sjælland, Møn, Lolland og Falster.
Vi udfører service af køl, varmepumper og ventilationsanlæg med aftalte intervaller. På den måde er du sikret at din anlæg altid fungerer optimalt. Vi kommer i intervaller, f.eks. 3, 6 eller 12 måneder. Vi sørger for at alle filter er rene, at el-komponenter fungere, lejer bliver smurt og at anlægget kører optimalt.

Ønsker du at høre mere om vores ventilationsservice på Sjælland, er du altid velkommen til at kontakte os på mail klimavent@klimavent.dk eller via tlf. +45 55 56 43 42.

Bestil ventilationsservice nu & spar penge!

Du er altid velkommen til at kontakte Klima Vent ApS, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores ydelser. Vi står klar til at hjælpe dig – fra projektering til det færdige anlæg!

Kontakt os
Kontakt os